Qui som?

A iter estem convençuts que, 1 + 1 no fa 2, sinó molt més i, per això, fa uns quants anys vam decidir sumar esforços, talents, coneixements i passions compartides. iter és un equip format per Anna Asperó i Francesc Jubany, traductors especialitzats en màrqueting, transcreació, creació de continguts i altres projectes que necessitin una mirada creativa. O dues. Perquè quatre ulls sempre hi veuen més que dos.

Francesc Jubany

Soc traductor i intèrpret amb gairebé 20 anys d’experiència. I també un lector compulsiu, amant de la història, apassionat dels esports i malalt del running. Durant els últims deu anys m’he anat orientant cap al màrqueting, la publicitat i la traducció de projectes creatius (o transcreació). Les meves especialitats són l’automoció, els esports i la tecnologia, però els reptes no em fan por: mai no és massa tard per aprendre.

Anna Asperó

Des de ben petita les llengües han estat la meva passió. I, des de fa una colla d’anys, tinc la sort que siguin també la meva feina. En cada projecte tinc l’oportunitat d’aprendre i seguir creixent, i això és el que mou en cada encàrrec. Soc especialista en màrqueting, tecnologia, TI i automoció. I m’entusiasma tot allò relacionat amb la psicologia i l’educació. Quan no estic davant la pantalla, em trobareu amb els meus tres fills: la meva altra gran passió.