Serveis

Traducció, adaptació, creació, revisió… El nostre punt de partida no sempre és el mateix, però l’objectiu sí: crear uns textos de qualitat, amb una mirada creativa, que transmetin el missatge i també la intenció de l’original. El nostre segell? El compromís amb la qualitat i el bon ull per als detalls. Perquè de vegades el camí més llarg és la millor manera d’arribar al destí.

Traducció

Les nostres especialitats són la tecnologia, els esports, l’automoció i la publicitat, sempre amb la màxima exigència de qualitat i amb una visió creativa. Treballem en diferents formats i amb diferents eines (SDL Studio, XTM, memoQ o memsource) i estem especialitzats en la traducció d’aplicacions per a Mac i iOS.

Transcreació

Unim la traducció amb la creació per fer arribar els missatges encara més lluny: anuncis publicitaris, campanyes, eslògans, continguts per a xarxes socials… No ens limitem a traduir paraules: reproduïm emocions. Perquè el que funciona en un mercat no sempre funciona en un altre.

Creació i adaptació

Documents promocionals, pàgines web, presentacions, materials per a aplicacions o xarxes socials i molt més: creem continguts a partir d’una sèrie de conceptes clau i plasmem a través de les paraules els objectius i els missatges del client. Si tu ens dius el què, nosaltres ens encarreguem del com.

Revisió

Des de correccions ortotipogràfiques fins a revisions estilístiques o adaptacions a variants dialectals diferents: corregim, editem, retoquem o afegim el que calgui, sempre segons les necessitats de cada projecte o client.

Control de qualitat

Tots els detalls són importants. Per això, també treballem en projectes de control de qualitat (LQA), validació i testing, tant en aplicacions de software com en projectes maquetats o pàgines web, per identificar-hi possibles errors i corregir-los.